ΞΥΛΙΝΑ - PP ΚΑΦΑΣΩΤΑ

Tι είναι το ξύλινο καφασωτό;

Το καφασωτό αποτελείται από ένα ξύλινο πλαίσιο εξωτερικά και ένα ξύλινο πλέγμα εσωτερικά του οποίου η πλέξη μπορεί να είναι αραιή ή πυκνή και να σχηματίζει κενά σε σχήμα ρόμβου ή τετραγώνου.
Στη DOM WOOD θα βρείτε και καφασωτά χωρίς πλαίσιο.
Τα καφασωτά μας είναι κατασκευασμένα από εμποτισμένο σκανδιναβικό πεύκο.
Υπάρχουν καφασωτά σε διάφορες διαστάσεις, αποχρώσεις ξύλου, αλλά και σχέδια ανάλογα τις ανάγκες σας.
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα αισθητική σε κάθετη διάταξη ή ένα δομικό στοιχείο για τον κήπο είναι να προσθέσετε κάποιο καφασωτό. Έτσι, θα εξασφαλίσετε την μέγιστη δυνατή διαχείριση χώρου σας, καθώς και μία διαφορετική όψη του κήπου ή της βεράντας σας.

ΧΡΗΣΕΙΣ :
• ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΥΤΩΝ • ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ • ΣΥΝΟΡΟ
• ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
• ΣΚΙΑΣΗ

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΦΑΣΩΤΩΝ :
Για την ορθή τοποθέτηση του καφασωτού απαιτούνται σταθερές πλαϊνές πλευρές, πχ τοίχος ή ξύλινες κολώνες στήριξης με τις αντίστοιχες βάσεις εδάφους.
Το καφασωτό μπορεί να τροποποιηθεί και να βαφεί σε διάφορες αποχρώσεις ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, αν και το χρώμα του ξύλου ενισχύει πάντα την αίσθηση της φύσης σε ένα χώρο.


Τι είναι το καφασωτό από πολυπροπυλένιο PP; 

 Αν αυτό που αναζητάτε για την οριοθέτηση και τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας θέλετε να είναι όχι μόνο εύκολο στη συντήρηση αλλά και να ξεχωρίζει στο σχεδιασμό του τότε τα συνθετικά καφασωτά από πολυπροπυλένιο PP είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

 Με τελικό αποτέλεσμα που προσομοιάζει στο ξύλο, τα καφασωτά από πολυπροπυλένιο PP δεν υστερούν αισθητικά, ενώ η φύση του υλικού επιτρέπει τη δημιουργία σχεδίων που με το ξύλο θα ήταν δυσκολότερο να επιτευχθούν ή θα ανέβαζαν σημαντικά το κόστος. Επίσης σε αντίθεση με τα ξύλινα δεν απαιτούν συντήρηση.

 Τα καφασωτά από πολυπροπυλένιο PP είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις, αποχρώσεις και σχέδια ώστε να ταιριάξουν στο χώρο αλλά και στις ανάγκες σας.

44.60
Καφασωτό Πηχάκι 180(Υ) x 100εκ. 31180 | ΞΥΛΙΝΑ - PP ΚΑΦΑΣΩΤΑ στο Dom-Wood
Έκπτωση 11%
54.90 48.90
109.60
Φίλτρα
ΕΙΔΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
ΤΙΜΗ

 – 

  • ‎€14
  • ‎€145