Τρόποι Πληρωμής

Παραγγελίες Eshop

Πληρωμή μέσω Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της DOM WOOD ΕΠΕ δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Eurobank  e-Commerce" της EUROBANK και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας.

Παραγγελίες από το Φυσικό Κατάστημα
Πληρωμή μέσω Κάρτας:
Το φυσικό κατάστημα της DOM WOOD ΕΠΕ δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.
 

Πληρωμή της παραγγελίας σας:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
Παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) αξίας άνω των 500€ και έως 2.999,99€ μπορούν να εξοφλούνται και με Μετρητά, αλλά ΔΕΝ εκπίπτουν από τις δαπάνες του πελάτη.

Εξοφλήστε την παραγγελία σας αναγράφοντας απαραιτήτως στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει κατα την παραγγελία, σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

EUROBANK
IBAN: GR180 260 449 0000 100 200 117 449
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026 0449 100200 117449

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: DOM WOOD ΕΠΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR8601720970005097085581718
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5097085581718

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: DOM WOOD ΕΠΕ
 

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο dom-wood.order@mail.com, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. Οι πληρωμές - καταθέσεις που πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου, Σάββατο, Κυριακή ή ημέρες αργίας, εμφανίζονται στο λογαριασμό του καταστήματός την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Πληρωμές που θα γίνουν από τράπεζα πλήν των παραπάνω ή από τράπεζα εξωτερικού ενδέχεται να χρειαστούν δύο (2) με τρείς (3) εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθούν.

 

Με Αντικαταβολή:
Για παραγγελίες αξίας έως 200 €, παρέχεται δυνατότητα Αντικαταβολής, στις εξής περιπτώσεις:

  • Στις παραδόσεις με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα (παραγγελίες όγκου/ βάρους έως 13kg), με μετρητά
  • Στις παραδόσεις με μεταφορική εταιρία στην Αττική (παραγγελίες όγκου/ βάρους > 20kg), με μετρητά.