ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ

Προγυαλισμένο δάπεδο

Οποιοδήποτε δάπεδο μπορεί να είναι μια επένδυση καθώς προσθέτει μια φυσική αίσθηση, μαζί με τη ζεστασιά και την πολυτέλεια.

Τα προγυαλισμένα πατώματα είναι τα δάπεδα του μέλλοντος και είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα μασίφ δάπεδα καθώς έχει μεγαλύτερο εύρος διαστάσεων, είναι ανθεκτικό, μπορεί να είναι λιγότερο δαπανηρό και είναι πολύ δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ των δύο μόλις εγκατασταθούν.

Το Προγυαλισμένο δάπεδο κατασκευάζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει καλύτερη σταθερότητα και αντοχή στις μεταβολές της θερμοκρασίας και της υγρασίας. Το συναρπαστικό κομμάτι είναι ότι μοιάζει με μασίφ ξύλινο δάπεδο, καθώς το επάνω στρώμα είναι πραγματικό, συμπαγές ξύλο, αλλά στη συνέχεια έχει μια βάση από panel (κόντρα πλακέ) από κάτω. Το ανώτερο στρώμα σκληρού ξύλου λειτουργεί κάθετα προς τη βάση του panel (κόντρα πλακέ) που δημιουργεί την αντοχή και τη σταθερότητα του δαπέδου επιτρέποντάς του να αντιδράσει στις αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με ενδοδαπέδια θέρμανση.

 

Τοποθέτηση

Πριν από την τοποθέτηση πρέπει να αφήσουμε  3-5 ημέρες τα δάπεδα στον χώρο που θα τα τοποθετήσουμε για να «εγκλιματιστούν» στις συνθήκες υγρασίας

Η προετοιμασία του υποστρώματος είναι υψίστης σημασίας και όλα τα υποστρώματα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από επαγωγές πριν από την εγκατάσταση. Ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα, η διαδικασία εγκατάστασης θα γίνει πολύ πιο εύκολη και θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Οι μέθοδοι εγκατάστασης περιλαμβάνουν πλωτή τοποθέτηση ή συγκόλληση απευθείας στο υπάρχων δάπεδο  χρησιμοποιώντας εύκαμπτη κόλλα.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.