Η Εταιρεία

Η Εταιρία DOM – WOOD ΕΠΕ έχει δημιουργηθεί με σκοπό την κάλυψη αναγκών και του ποιο απαιτητικού πελάτη: του ιδιώτη, του διακοσμητή, του αρχιτέκτονα, των κατασκευαστών και των τεχνικών εταιρειών.

Την εταιρία μας την έχουν εμπιστευθεί οι μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες και οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες για την επίπλωση και τη διακόσμηση του χώρου τους.(π.χ. EVEREST,LA PASTERIA,EYROMEDICA κ.α.)

Όλα τα έπιπλα μας διαθέτουν άψογη εφαρμογή και ποιότητα και τοποθετούνται εφόσον το επιθυμείτε  από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Έχουμε τη δυνατότητα και αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε τον χώρο σας από τα θεμέλια. Συνεπώς μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την συνολική επίπλωση του χώρου σας, πάντα υπεύθυνα στις σωστές διαστάσεις και με τα ανάλογα υλικά, ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη αρμονία στον χώρο σας. Έτσι εσείς δεν θα είστε αναγκασμένοι να σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας άδικα αφού εμείς μπορούμε να σας καλύψουμε σε όλους τους τομείς και με πακέτα τιμών που σας συμφέρουν.

ΕΠΙΣΚΕΦTΕΙΤΕ ΤΟ  SITE ΜΑΣ ΣΤΟ WWW.DOM-WOOD.GR

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΠΟΡΤΕΣ,ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ,ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΔΑΠΕΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Κ.Α.

 ΤΕΣΣΕΡΙΣ  ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ  ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ.

  1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις όλων των επίπλων μας προσαρμόζονται στα μέτρα σας, δηλαδή κατά παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας.

  1. ΧΡΩΜΑΤΑ

Τόσο το σχέδιο όσο και τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επειδή κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας υπάρχει η ευελιξία για οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί.

  1. ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

  1. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Όλα τα έπιπλα μας τα παραδίδουμε στον πελάτη μας έτοιμα συναρμολογημένα.