Κριτικές

Κριτικές Προϊόντων

Φανταστικές πόρτες
Άριστη εξυπηρέτηση!!!αγορασα ένα τραπέζι σαλονιού,μπουφε και τραπεζαρία στις διαστάσεις που εγώ επιθυμούσα καθώς και το σχέδιο ήταν από το Pinterest.Ομολογώ ότι είχα αμφιβολίες για το εάν τα έπιπλα που θα παραλαμβανα θα ήταν αντιπροσωπευτικά με αυτά που είχα ζητησα καθώς και δεν υπήρχαν στο site της εταιρείας μιας και ήταν αποκλειστικά δίκη μου παραγγελία.Εντελή τα έπιπλα που παρέλαβα ήρθαν στο χρονικό διάστημα που μου είχαν δώσει έτοιμα,συναρμολογημενα και σε ποιότητα ανώτερη από αυτήν που περίμενα!!Τελος το σημαντικότερο ήταν ότι ομάδα της Dom wood με βοήθησε να επιλέξω τις κατάλληλες αποχρώσεις έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο μου!!Σας συστήνω ανεπιφύλαχτα τη συγκεκριμένη εταιρεί
22/04/2021, 10:44
Βλέπεις αυτό που θες στο site τους ή στο διαδίκτυο. Το πηγαίνεις στην domwood και στο κατασκευάζει με οποιαδήποτε μετατροπή στο σχέδιο η στα χρώματα που θες συμφωνα με τον χώρο σου. Η αναμονή μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή που είσαι προετοιμασμένος, αφού έχουν πολλη δουλειά,αλλά τόσο η ποιότητα της κατασκευής όσο και οι τιμές σε ανταμείβουν. Πολλά μπράβο στα παιδιά για την εξυπηρέτηση!!! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
03/02/2021, 10:15
Η δουλειά τους είναι άψογη. Μου κατασκεύασαν ένα παιδικό κρεβάτι. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος τόσο απ' την ποιότητα των υλικών όσο και απ' την κατασκευή συνολικά.
Κάτι επίσης βασικό είναι η άμεση επικοινωνία οποιαδήποτε στιγμή μαζί τους και η προσπάθεια να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση του πελάτη.
Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
19/11/2020, 20:14
Έχω παραλάβει την παραγγελία μου , ένα ειδικής κατασκευής κρεβάτι ειδικών διαστάσεων και χρωμάτων, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, και από την ποιότητα των υλικών , καθώς και από τους τεχνικούς που ήρθαν και μου έκαναν την συναρμολόγηση.
Ετοιμάζουμε και την δεύτερη παραγγελία.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα για ειδικές κατασκευές.