Τρόποι Αποστολής & Χρεώσης

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Σαββάτο από τις 9:00 μέχρι τις 16:00 για Αττική . Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Παραλαβή - Παράδοση Προϊόντων:
Κάντε την παραγγελία σας και η DOM WOOD αποστέλλει την παραγγελία σας, είτε με ιδιόκτητα οχήματα είτε μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.
Παραδόσεις με ιδιόκτητα οχήματα γίνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών απο την στίγμη που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας και είναι εφικτό μόνο για τις περιοχές του νομού της Αττικής.

Εξαιρούνται τα νησιά του νομού Αττικής (Σαλαμίνα, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες, Κύθηρα) όπου η παράδοση των προιόντων θα πραγματοποιείτε στην μεταφορική που υποδεικνύει ο πελάτης Και η χρέωση από μεταφορική της Αθηνάς έως τον τελικό προορισμό θα επιβαρύνει αποκλειστικά  τον πελάτη .

Παραδόσεις μέσω μεταφορικής γίνονται εντός 5-8 εργάσιμων ημερών για τους νομούς

  • Αττικής
  • Θεσσαλονίκης
  • Πάτρας

και εντός 5-8 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σημείωση:

Για όλες τις παραγγελίες η εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται επί πεζοδρομίου .

Στην Αττική ( πλην των εξαιρούμενων παραπάνω περιοχών )  δίνεται η δυνατότητα για παράδοση σε όροφο με μια μικρή επιβάρυνση που καθορίζεται από τον όγκο των προϊόντων και εφόσον δίνεται η δυνατότητα να μεταφερθούν με την χρήση ανελκυστήρα ή του κλιμακοστασίου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εξετάζεται η παράδοση με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και η χρέωση θα πραγματοποιείται κατόπιν συμφωνίας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου.

Στο σημείο εκφόρτωσης πρέπει να υπάρχει τσιμέντο ή άσφαλτος και ο δρόμος να έχει τουλάχιστον 3,5 μέτρα φάρδος.
Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει σε περιπτώσεις όπως:

  • Χωματόδρομος
  • Μεγάλη κλίση στον δρόμο
  • Βρεγμένα σημεία με λάσπες

κτλ. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να οριστεί διαφορετικό σημείο παράδοσης.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί σπασμένο κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει η εταιρεία να ενημερωθεί γραπτώς μέσω email,συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 24 ωρών. Μετά το πέρας των 24 ωρών η εταιρεία δεν θα δεχθεί ότι κάποιο προϊόν παρελήφθη σπασμένο.
Η εταιρεία υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με νέο. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα.
Σε περίπτωση τοποθετημένων προϊόντων η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη

Έξοδα Αποστολής:
Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο της παραγγελίας και την περιοχή παράδοσης και αναγράφεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου/βάρους:
Για όλες τις περιοχές εκτός από Αττική  σας προτείνουμε αρχικά την πιο οικονομική λύση παράδοσης μέσω πρακτορείου της επιλογής σας. Το κόστος μεταφοράς σε πρακτορείο της Αθήνας ειναι δωρεαν.
Στην περίπτωση αυτή, η DOM WOOD αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο που βρίσκεται στην Αθήνα.Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.